Nespolino Bianco

DKK 175,00

Husets Hvidvin hos La Dolce Vita
Aromatisk duft af tropisk frugt, grønne æbler og lidt citrus. SMagen er frisk, tør og fyldig, med noter af ananas, mango og papaja. Meget drikkevenlig hvidvin, som går glimrende til grillet fisk, rejer og hummer og retter med lyst kød.
Druer: Trebbiano og Chardonnay.

Nøgleord: Let, Frisk, Aromatisk, Elegant

Kategori:

Nespolino Bianco, Poderi dal Nespoli, Emilia Romagna, Italien.

Husets Hvidvin hos La Dolce Vita
Aromatisk duft af tropisk frugt, grønne æbler og lidt citrus. Smagen er frisk, tør og fyldig, med noter af ananas, mango og papaja. Meget drikkevenlig hvidvin, som går glimrende til grillet fisk, rejer og hummer og retter med lyst kød.
Druer: Trebbiano og Chardonnay.

Nøgleord: Let, Frisk, Aromatisk, Elegant

1 anmeldelse af Nespolino Bianco

  1. admin

    Virkelig en god hvidvin, som vi først blev præsenteret for ved en vinsmagning, længe før vi vidste vi skulle blive restauratører. Da vi så åbnede restauranten forslog vores ven David som er sommelier ved vinslottet at denne sulle være husets hvidvin. Senere samme år havde vi besøg af producenten i restauranten og havde ca 30 gæster til vinsmagningen hvor hun præsenterede denne hvidvin, med et glimt i øjet en smule fornærmet over at vi solgte den som husets vin. Men hvorfor ikke – vi har selv ca. 80 stk. liggende i kælderen af denne hvidvin. Prøv den!
    – Jan & Bettina

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *