Om os

Hvem er vi?

La Dolce Vita er de italienske ord for “Det søde liv”.
Vi elsker at rejse og opleve, og via denne side sælger vi nogle af de ting vi har mødt på vores vej. Hovedsageligt vin og olivenolie.

Denne hjemmeside fungerede i 2019 som hjemmeside for restaurant La Dolce Vita i Hadsund, og det er stadig os – Jan & Bettina – der står bag.

Det var aldrig vores drøm at drive en restaurant (det skulle da lige være et lille sted i Italien), men det var en spændende og lærerig oplevelse, som har gjort det mere klart for os, hvad vi virkelig vil; arbejde for at leve, snarere end at leve for at arbejde. (at man godt kan lide sit arbejde hjælper selvfølgelig på lysten til at komme afsted)

Jan er selvstændig revisor i Nørresundby nord for Limfjorden. Bettina er revisorassistent i samme virksomhed, og skriver ved siden af, på hobbyniveau, på bloggen www.rejserogderimellem.dk

Når vi er hjemme renoverer vi vores 100 år gamle apotek, eller hygger os med mad, vin og venner. Vi er nok rimeligt almindelige. 🙂

Hvis du vil lære os bedre at kende, kan du læse med på ovenstående blog, ellers er det også helt fint for os, hvis du blot er her for at købe god vin og lækker olie.

Vi sender til det brofaste Danmark

Har du ønsker om forsendelse udover broer i Danmark – så send os en mail og hør om mulighederne

Kvalitet

Vi sikrer os at vores leverandører lever op til gældende krav.

BEST OFFERS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit.

Sikker betaling

Du kan betale via MobilePay, PayPal eller bankoverførsel.