Selskabslokaler

Foruden restauranten har vi to selskabslokaler, hvor vi meget gerne vil skabe rammerne for din næste fest. Vores lille sal kalder vi Anita Ekberg. Der er plads til op til 35 siddende gæster og salen har direkte udgang til vores skønne terrasse med udsigt til fjorden.

Den store sal kalder vi Mastroianni, i daglig tale bare “Salen”. Din begivenhed bestemmer indretningen, den kan være dæmpet, hyggelig, festlig eller klar til dans, musik eller foredrag. Alt efter hvad der skal ske, kan vi få plads til op til 120 spisende gæster, eller flere hvis dit arrangement ikke kræver borde.

Udlejning af vores sale inkluderer altid en aftale om forplejning i en eller anden grad. Salen ligger i forbindelse med restauranten og udlejes desværre ikke uden personale tilstede.

Send en mail til kontakt(at)ldv.dk eller benyt kontaktformularen under “kontakt” – og fortæl om din begivenhed, den ønskede dato og de rammer du gerne vil arrangere din dag indenfor. Så inviterer vi til et uforpligtende møde og giver dig et tilbud på arrangementet.