Om os

På torvet i Hadsund ligger La Dolce Vita, i den ældre bygning der engang var afholdshotel. Restaurant og selskabslokaler ligger godt placeret ud til byens hyggelige torv, og fra terrassen på den anden side, har vores gæster udsigt til Hadsunds smukke fjord.

Siden starten af 2019 har Jan & Bettina som bor et stykke oppe ad Hadsund Landevej, drevet restauranten med italiensk mad og vin. Drømmen er at skabe et sted hvor man kan få en “bid af Italien” i form af stemning, venligt personale, god mad og afstemt vin.

I køkkenet er kokke og køkkenassistenter konstant i bevægelse, ikke kun fysisk, men også psykisk. De udtænker, vurderer og kreerer hele tiden retter og muligheder, sammensætninger og deres mødres opskrifter og måske også gamle egnsretter med nye variationer. De elsker processen og præsentationen af maden og glæder sig når der kommer en hilsen med ud med en “thumbs up” – så ved de at de lykkedes og deres noter i kogebøger og skrivehæfter ændrer sig og der tilføjes og slettes.

Vores grundidé og kærlighed er det italienske køkken, men som tiden er gået siden vi overtog restauranten, har vi tilføjet når der har været specielle ønsker til en booket begivenhed. Det udvikler og varierer – til glæde for os og vores gæster.

Vinkortet har vi sammensat i samarbejde med vinslottet a/s – selvfølgelig udelukkende med italienske vine. Vi har vores favoritter, vi håber også vores gæster finder deres. Hvis I gør, så kan vinene købes andetsteds her på vores hjemmeside, selvfølgelig til en god pris.

Ord kan kun beskedent beskrive smag og kreativitet. Vi inviterer jer derfor til selv at komme og smage vores mad og vin. Vi glæder os til at kræse om jer.